Trailer Netflix’s Step Sisters

Trailer Netflix's Step Sisters Step Sisters wordt deze maand door Netflix uitgebracht. De film zou eerder moeten worden uitgebracht in de bioscoop door Broad Green Pictures. Bekijk hieronder de trailer.

[youtube qMXO6Up6pvE]

Jamilah Bisho is een ambitieuze studente die rechten wil studeren op de universiteit van Harvard. Het enige wat ze nodig heeft is de steunbetuiging van haar huidige decaan, met wie ze een goede band heeft. Daarnaast is de zwarte studente de aanvoerder van een succesvolle dansgroep. Hier moet ze tijdelijk afstand van nemen wanneer de decaan aan haar vraagt een studentenvereniging – bestaande uit blanke, feestvierende meiden – uit de brand te helpen, omdat ze met slechte publiciteit kampen. Vervolgens besluit Jamilah een nieuwe dansgroep te vormen. Maar de meiden hebben helemaal geen gevoel voor ritme, wat een groot probleem vormt wegens het aankomende Steptacular – een belangrijke danswedstrijd.

Step Sisters is geschreven door Chuck Hayward (Dear White People) en geregisseerd door Charles Stone III (Mr 3000). De cast bestaat uit Megalyn Echikunwoke, Eden Sher, Alessandra Torresani, Matt McGorry en Lyndon Smith. Step Sisters zal vanaf vrijdag 19 januari te zien zijn op Netflix.