Trailer Netflix’s The Kindergarten Teacher met Maggie Gyllenhaal

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de psychologische thriller The Kindergarten Teacher, met in de hoofdrol Maggie Gyllenhaal (Crazy Heart, The Deuce) en nieuwkomer Parker Sevak. Bekijk hieronder de trailer, alsook de poster!

The Kindergarten Teacher

Lisa Spinelli (Maggie Gyllenhaal) is een kleuterlerares op Staten Island, die ernaar streeft om een leven van kunst en intellectualisme te leiden. Ze neemt een poëzieklas in de avond, maar ondanks haar beste inspanningen is haar werk matig. Als ze Jimmy (Parker Sevak), een van haar vijfjarige studenten, een origineel gedicht hoort opzeggen wordt ze overdonderd. Ze is overtuigd dat hij het equivalent is van een jonge Mozart en raakt geobsedeerd door het kind. Zo begint een gevaarlijke reis om zijn talent te koesteren. Terwijl Lisa dit steeds wanhopigere pad voortzet, lijkt ze klaar om alles weg te gooien om een ​​onmogelijke droom na te jagen.

The Kindergarten Teacher heeft tevens rollen voor Anna Baryshnikov (Manchester by the Sea), Rosa Salazar (Alita: Battle Angel), Michael Chernus (Orange Is the New Black) en Gael García Bernal (Mozart in the Jungle). De film is geschreven en geregisseerd door Sara Colangelo (Little Accidents), gebaseerd op een film door Nadav Lapid (Policeman). Talia Kleinhendler, Osnat Handelsman-Keren, Maggie Gyllenhaal, Celine Rattray en True Styler zijn de producenten.

The Kindergarten Teacher is vanaf 12 oktober 2018 te zien op Netflix.