Trailer Netlix’s The Land of Steady Habits met Ben Mendelsohn

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het familiedrama The Land of Steady Habits. De film is geschreven en geregisseerd door Nicole Holofcener (Enough Said) op basis van het gelijknamige boek door Ted Thompson. Op 12 september zal de film in premiere gaan tijdens The Toronto International Film Festival, waarna deze twee dagen later beschikbaar zal zijn op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

The Land of Steady Habits heeft rollen voor Ben Mendelsohn (Star Wars: Rogue One), Edie Falco (Nurse Jackie), Thomas Mann (Kong: Skull Island) en Connie Britton (Nashville).

Anders Hill (Mendelsohn) voelt zich gevangen in de verstikkende, rijke enclave van Westport, Connecticut. Hij zegt zijn baan in de financiële wereld op en verlaat zijn vrouw (Falco) in de hoop dat het zijn lust voor het leven zal hernieuwen. Hij wordt echter snel geconfronteerd met de verrassende realiteit van zijn keuzes; hij brengt zijn dagen door met het zoeken naar dingen om zijn lege planken te versieren, naar bed gaan met vreemden en hij voelt zich vreselijk verloren. Terwijl hij zijn ex-vrouw mist en problemen heeft met zijn onrustige 27-jarige zoon (Mann), wordt hij vrienden met een drugsverslaafde tiener (Charlie Tahan). Het stuurt hem op een ​​pad van roekeloos en betreurenswaardig gedrag. Zijn schandelijke acties veroorzaken dat hij zich afvraagt ​​wie hij is als een vader en, uiteindelijk, wie hij is als persoon.