Trailer nieuwe DC-serie Black Lightning

The CW komt binnenkort met een een nieuwe DC-serie, namelijk Black Lightning. De zender heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Na Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow is het nu de beurt aan deze superheld, gespeeld door Cress Williams (Hart of Dixie).

Black Lightning volg het leven van Jefferson Pierce, een meta-human die zijn leven als vigilante achter zich heeft gelaten om een leraar te worden. In de serie zal Pierce er door zijn dochter en leerlingen tot gezet worden om zijn alias Black Lightning weer aan te nemen. De serie wordt geproduceerd door Greg Berlanti. Hij is ook producent van het zogeheten Arrowverse.

De titelsuperheld wordt gespeeld door Cress Williams (Hart of Dixie). Naast Williams zijn er rollen voor Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Damon Gupton, James Remar, Jill Scott, Marvin Jones IIIJordan Kalloway en Charlbi Dean Kriek.

De serie is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti, Salim Akil, Mara Brock Akil en Sarah Schechter. Black Lightning wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Akil Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

De serie heeft nog geen verschijningsdatum.