Trailer psychologische horrorfilm Jacob’s Ladder

Vertical Entertainment US heeft de trailer vrijgegeven voor de psychologische horrorfilm Jacob’s Ladder. Deze kun je hieronder bekijken.

In Jacob’s Ladder krijgt een man genaamd Jacob Singer eindelijk zijn leven terug na de dood van zijn broer in Afghanistan. Hij heeft een mooie vrouw, een pasgeboren kind en een succesvolle carrière als chirurg. Wanneer een vreemdeling hem benadert en hem vertelt dat zijn broer nog leeft en in een ondergronds onderkomen woont met andere dakloze veteranen, begint het leven van Jacob uit een te vallen. Hij begint te hallucineren. Hij denkt dat hij wordt achtervolgd door gewelddadige aanvallers en wordt bezeten door de gedachte over wat er echt met zijn broer is gebeurd.

In de remake zijn er rollen voor Michael Ealy, Nicole Beharie, Jesse Williams en Joseph Sikora. De regie lag in handen van David M. Rosenthal (How It Ends en The Perfect Guy).  Vanaf 23 augustus is de nieuwe Jacob’s Ladder te zien in de Amerikaanse bioscoopzalen.Over en Nederlandse release is nog niks bekend.