Trailer & releasedatum voor Trollhunters: Rise of the Titans

De jarenlange Tales of Arcadia-franchise nadert zijn grote finale met Trollhunters: Rise of the Titans, een nieuwe Netflix-animatiefilm van Dreamworks en Guillermo Del Toro. Trollhunters: Rise of the Titans wordt op 21 juli uitgebracht op het streamingplatform. Bekijk hieronder de trailer.

De Tales of Arcadia-serie, die oorspronkelijk in 2016 in première ging op Netflix, is een populaire toevoeging aan de streamingdienst. In Rise of the Titans werken de helden van Trollhunters, 3Below en Wizards samen in een strijd om het lot van de magische wereld van Arcadia Oaks.

Trollhunters: Rise of the Titans

Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars. De helden uit Trollhunters, 3Below, en Wizards, moeten het samen opnemen in hun meest epische avontuur tot nu toe waar ze moeten vechten tegen de Arcane Order voor de controle over de magie die hen allen bindt.

Trollhunters: Rise of the Titans zal de eerste DreamWorks film zijn die in première gaat via Netflix in plaats van een bioscooprelease. Zoals te zien is in de nieuwe trailer, zal de film zijn debuut maken op de service op 21 juli 2021. In de toekomst zullen DreamWorks-animatieprojecten zoals Trollhunters en waarschijnlijk eerst op Peacock verschijnen in plaats van Netflix, aangezien DreamWorks onder hetzelfde bedrijf valt.

De film bevat de stemmen van Emile Hirsch, Lexi Medrano, Charlie Saxton, Kelsey Grammer, Alfred Molina, Steven Yeun, Nick Frost, Colin O’Donoghue, Diego Luna, Tatiana Maslany, Cole Sand, Nick Offerman, Fred Tatasciore, Brian Blessed, Kay Bess, Piotr Michael, James Hong, Tom Kenny, Angel Lin, Amy Landecker, Jonathan Hyde, Bebe Wood, Laraine Newman, Grey Griffin en Cheryl Hines.

De film is geregisseerd door Johane Matte, Francisco Ruiz Velasco en Andrew Schmidt naar een verhaal van Marc Guggenheim, Dan Hageman en Kevin Hageman. De film brengt de magische werelden samen van Trollhunters, 3Below en Wizards – de drie vorige afleveringen van The Tales of Arcadia trilogie gemaakt door Guillermo del Toro, geproduceerd door DreamWorks Animation, en Double Dare You Productions.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter