Trailer voor romantische Netflix komedie The Royal Treatment

Er is een trailer verschenen voor The Royal Treatment, een aankomende romantische komedie die in januari 2022 op de streamingdienst zal gaan verschijnen. Je kunt de trailer hieronder bekijken. De film draait om een New Yorkse saloneigenaar vertolkt door Laura Marano (Austin & Ally) en een prins van het fictieve Lavania, vertolkt door Mena Massoud (Aladdin).

The Royal Treatment op Netflix

Centraal in de film staat Izzy, een kapster met haar eigen salon die niet op haar mondje gevallen is. Ze krijgt de kans om te werken op de bruiloft van de charmante prins Thomas, die op het punt staat om voor zijn functie in een liefdeloos huwelijk te stappen. Als de twee gevoelens voor haar krijgen is het de vraag wat er belangrijker is, liefde of de plicht?

De regie van The Royal Treatment ligt bij Rick Jacobson en het scenario is geschreven door Holly Hester. De hoofdrollen worden gespeeld door Mena Massoud, Laura Marano, Chelsea Preston Crayford, Cameron Rhodes en Grace Bentley-Tsibuah.

De film is vanaf 20 januari 2022 via Netflix te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter