Trailer St. Vincent met Bill Murray

Bekijk hieronder de trailer van de film St. Vincent, een komedie met in de hoofdrollen Bill Murray, Melissa McCarthy, Chris O’Dowd, Naomi Watts. Vincent is de warrige, gebrekkige buurman van de alleenstaande moeder Maggie. Hij staat haar bij door af en toe op haar zoon Oliver te passen. Zo leert hij de jongen het een en ander over gokken, vrouwen en alcohol, zaken waarmee Vincent dagelijks mee te maken heeft.

St. Vincent film

De eeuwig cynische oorlogsveteraan Vincent (Bill Murray) is op zijn zachtst gezegd niet blij als hij alleenstaande moeder Maggie (Melissa McCarthy) en haar 12-jarige zoontje Olivier het huis naast hem ziet betrekken

Maar wanneer zijn bankrekening het absolute nulpunt heeft bereikt besluit hij dat wanhopige tijden vragen om wanhopige oplossingen en biedt hij de constant overwerkende Maggie aan om op haar zoon te passen. Zij neemt met lichte tegenzin dit aanbod aan, en al snel leert de zachtaardige Olivier in de avonduurtjes diverse uiteenlopende zaken op het gebied van gokken, vrouwen en andere zaken waar Vincent zich graag mee bezig houdt. Maar is de mopperkont wel echt zo dwars en onaardig als hij lijkt, of schuilt er onder het harde uiterlijk toch ook een andere kant in Vincent?

De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Murray, Melissa McCarthy, Chris O’Dowd, Naomi Watts.

De film is geschreven en geregisseerd door Theodore Melfi.

St. Vincent komt in Nederland uit op 23 oktober.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter