Nieuwe trailer The Escape met Gemma Arterton en Dominic Cooper

Na de vertoning op het Toronto International Film Festival, is er een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende drama The Escape, met in de hoofdrol Gemma Arterton en Dominic Cooper. Deze kun je hieronder bekijken.

Tara houdt zielsveel van haar kinderen en voor iedereen om haar heen lijkt haar leven perfect. Maar Tara voelt zich opgesloten. Ze weet dat er iets fundamenteels ontbreekt. Wanneer haar vrienden en familie haar wanhoop niet begrijpen, zorgen haar ideeën en gevoelens ervoor dat wegloopt en op zoek gaat naar een plek waar ze weer zichzelf kan zijn. Ze vertrekt voor een moedige en gevaarlijke reis, waarbij ze haar man en haar kinderen verlaat.

De film heeft lovende kritieken gekregen van critici na zijn debuut bij TIFF, waarbij critici de emotionele diepgang van Tara’s zelfontdekkingsreis prezen en de leidende prestaties van Arterton als een belangrijk hoogtepunt van de film.

Arterton staat bekend om haar rol in de 22e James Bond-film, Quantum of Solace, en de Disney-bewerking van Prince of Persia: The Sands of Time. Cooper is de afgelopen jaren bekend geworden met zijn rollen in het Marvel Cinematic Universe als een jonge Howard Stark en in de AMC-bewerking van de grafische roman Preacher.

De film is geschreven en geregisseerd door Dominic Savage, die eerder programma’s op televisie heeft geregisseerd. The Escape wordt gedistribueerd door IFC Films en zal in een beperkte vorm op 11 mei in de bioscoop verschijnen, evenals op on demand-platforms.