Trailer The Intern met Robert De Niro en Anne Hathaway

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer van The Intern vrijgegeven. De film is een nieuwe komedie van regisseuse Nancy Meyers (The Holiday, It’s Complicated) met in de hoofdrollen Robert De Niro en Anne Hathaway.

Ben is een weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules.

The Intern

The Intern

In The Intern, speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Hoofdrollen zijn er voor Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Adam Devine, Anders Holm, Zack Pearlman, Andrew Rannells, Nat Wolff, Linda Lavin, Molly Bernard, Christine Evangelista.

De film is geschreven en geregisseerd door Nancy Meyers.

The Intern is vanaf 24 september in de Nederlandse bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter