Trailer The Night Before met Seth Rogen en Joseph Gordon-Levitt

Bekijk hieronder de eerste trailer van The Night Before, een nieuwe komedie met in de hoofdrollen Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen en Anthony Mackie. De film gaat over drie jeugdvrienden die elk jaar op kerstavond samenkomen om helemaal los te gaan. Nu ze echt volwassen dreigen te worden, gaat het drietal nog eenmaal op zoek naar de heilige graal onder de kerstfeestjes.

The Night Before

The Night Before

Drie vrienden vieren met kerst hun jaarlijkse reünie, wat misschien wel de laatste kan zijn. Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) gaan elk jaar samen los op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt er een einde aan deze traditie. De vrienden willen er voor de laatste keer een onvergetelijke avond van maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische kerstfeest in New York – te gaan.

De cast bestaat uit Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie, Lizzy Caplan, Jillian Bell, Michael Shannon en Mindy Kaling.

The Night Before is geregisseerd door Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies) op basis van een script van Levine, Evan Goldberg, Kyle Hunter en Ariel Shaffir.

De film komt uit op 25 november 2015.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter