Trailer The Revenant met Leonardo DiCaprio

Bekijk hieronder de eerste trailer van The Revenant van regisseur Alejandro González Iñárritu (Birdman, Biutiful, Babel) en met Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter en Domhnall Gleeson. De film speelt zich af in het jaar 1823. De pelsjager Hugh Glass (DiCaprio) wordt aangevallen en ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. Daarna wordt hij beroofd door zijn lijfwachten en laten hem voor dood achter. Als Glass weer bijkomt, neemt hij wraak en zijn zoektocht naar de lijfwachten.

The Revenant trailer

The Revenant is een episch avontuur over wilskracht, overleven en wraak. Diep in de Amerikaanse wildernis wordt jager Hugh Glasseen vals lid van zijn groep. Voor Hugh begint dan de strijd van zijn leven. Tijdens zijn reis terug naar huis moet hij zowel de wilde natuur als stammen die onderling met elkaar strijden overleven. Is Hugh’s wil om wraak te nemen op Fitzgerald voldoende om de barre en gevaarlijke tocht te overleven?

De regie is in handen van Alejandro González Iñárritu (Birdman, Biutiful, Babel) op basis van een scenario door Mark L. Smith. De verfilming van het boek The Revenant: A Novel of Revenge van Michael Punke. 

De hoofdrollen worden gespeeld door Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter en Domhnall Gleeson.

The Revenant draait vanaf 14 januari 2016 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter