Trailer van animatiefilm Ainbo: Heldin van de Amazone

De Nederlandse trailer van de animatiefilm Ainbo: Heldin van de Amazone (originele titel Ainbo: Spirit Of The Amazon) is verschenen. Deze kun je hieronder bekijken. De film gaat over Ainbo, een meisje dat opgroeit in de jungle van de Amazone. Als ze ontdekt dat het gebied voor bedreigd door een demonische kracht, is ze vastbesloten om iedereen te redden voordat het te laat is.

Ainbo: Heldin van de Amazone trailer

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje dat ligt in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door een reuze schildpad genaamd Motelo Mama. Op een dag ontdekt Ainbo dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu. Om het paradijs te redden heeft Ainbo de hulp van Motelo Mama nodig. Samen met de twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is.

Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch, hartverwarmend, eigentijds en relevant verhaal voor jong en oud over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.

De regie is in handen van Jose Zelada en Richard Claus op basis van een scenario door Richard Claus, Brian Cleveland, Jason Cleveland, Larry Wilson.

De stemmencast bestaat uit namen als Lola Raie, Rene Mujica, Naomi Serrano, Alejandra Gollas, Bernardo De Paula, Joe Hernandez, Thom Hoffman, Dino Andrade, Yeni Álvarez, Susana Ballesteros, Gerardo Prat, Rico Sola.

De film is te zien in 2D en 3D en draait vanaf 10 februari in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter