Trailer van The Comedian met Robert De Niro

The Comedian met Robert De NiroRecentelijk vond de première van The Comedian plaats tijdens het AFI Festival. Sony Pictures heeft nu een eerste trailer vrijgegeven van de komische dramafilm van Taylor Hackford. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube CLoMSCAeC4Y]

Jackie is een oude komiek die zijn beste dagen achter zich heeft. Hij doet levendig zijn best om weer in de schijnwerpers te staan en zichzelf opnieuw uit te vinden, maar het publiek wil enkel het karakter terugzien dat hij jarenlang op televisie speelde. Nadat hij een optreden te pakken krijgt en een toeschouwer aanvalt, krijgt hij een taakstraf van honderd uur. Tijdens het werk ontmoet hij Harmony, waar Jackie verliefd op wordt. Ondertussen tracht hij nog altijd zijn comeback leven in te blazen.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Robert De Niro, Leslie Mann, Danny DeVito en Harvey Keitel. Het script van The Comedian is geschreven door Lewis Friedman, Richard LaGravenese, Art Linson en Jeffrey Ross. Begin december komt de film gelimiteerd uit in de Amerikaanse zalen.