Trailer van Mees Kees Langs de Lijn

Vandaag is de trailer van Mees Kees Langs de Lijn gelanceerd. Deze kun je hieronder bekijken.

Mees Kees Langs de Lijn is alweer het vierde deel in de populaire reeks bioscoopfilms. De eerste drie delen trokken allemaal meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscopen en daarmee is Mees Kees verreweg de meest succesvolle familiefilm-reeks.

In Mees Kees Lang de Lijn wordt een nieuwe Mees Kees geïntroduceerd. Na Willem Voogd kruipt nu Leendert de Ridder in de rol van de leukste meester van het land. Ook de kinderen in klas 6B worden vertolkt door een hele nieuwe kindercast. Vertrouwde gezichten zijn er gelukkig ook.  Zo is Sanne Wallis de Vries nog steeds te zien als de strenge directrice Dreus en Raymonde de Kuyper speelt als vanouds de moeder van Mees Kees.

De school van Mees Kees doet mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Mees Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet  aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Mees Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Mees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Mees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!

Mees Kees Langs de Lijn is vanaf 7 december door het hele land te zien.