Trailer van Misfit: de serie

Netflix deelt de trailer van Misfit: de serie met Georgina Verbaan, Djamila, Niek Roozen en Jolijn Henneman. Bekijk de trailer hieronder. De serie van succesvolle filmreeks is vanaf 16 oktober te zien op Netflix.

Misfit: De serie trailer

De Misfits verwachten een geweldig schooljaar als ze beginnen aan hun super coole musical. Terwijl ze werken aan de songs en danspassen wordt de musical verboden door het nieuwe schoolhoofd Agnes. Voor het nieuwe schoolhoofd staan cijfers en studeren op de eerste plaats. Zij vindt de musical een verspilling van tijd en energie. Julia (Djamila) wil de musical koste wat het kost door laten gaan en verzint een plan Samen oefenen de Misfits en hun nieuwe vrienden de musical in het geheim verder en proberen zij het nieuwe schoolhoofd in de weg te zitten. Lukt het de vrienden om de musical te laten slagen en hun school terug te krijgen?

Misfit is als totaalformat ontwikkeld en is na de première van de eerste film in Nederland bezig aan een internationale opmars. Snel volgden Misfit 2 en Misfit 3 De Finale in Nederland en België, vervolgens Duitse en Poolse Misfit-films en momenteel wordt er gedraaid in Latijns-Amerika en in Zuid-Afrika. Door de vele remakes is Misfit Nederlands’ succesvolste filmexportproduct.

De cast bestaat uit Djamila, Niek RoozenJolijn Henneman, Fenna Ramos, Bente Fokkens, Jill Schirnhofer, Nienke van Dijk, Georgina Verbaan, Britt Scholte, Noah de Nooij, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

Misfit: de serie, die bestaat uit 8 afleveringen, is geproduceerd door NewBe en Splendid Film en is vanaf 16 oktober wereldwijd te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter