Trailer van Shotgun Wedding met Jennifer Lopez & Josh Duhamel

Er is een gloednieuwe Shotgun Wedding trailer onthuld voor de aankomende romantische actiekomedie van Amazon Studios, waarin Jennifer Lopez en Josh Duhamel een stel spelen wiens huwelijk wordt gecrasht door piraten. De film is vanaf 27 januari 2023 beschikbaar op de streamer.

De video biedt veel nieuwe beelden boordevol actie waarin de personages van Lopez en Duhamel op hilarische wijze hun familie proberen te redden van de piraten. Het geeft ook een voorproefje van Jennifer Coolidge’s vertolking van Edwin McCain’s klassieke nummer “I’ll Be”.

Shotgun Wedding

Shotgun Wedding trailer

In Shotgun Wedding nodigen Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel) hun geliefde maar zeer eigenzinnige families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en alsof dat nog niet genoeg bedreiging was voor het feest, is plotseling ieders leven in gevaar als het hele gezelschap wordt gegijzeld. “Tot de dood ons scheidt” krijgt een heel nieuwe betekenis in dit hilarische, adrenalineverhogende avontuur wanneer Darcy en Tom hun geliefden moeten redden – als ze elkaar niet eerst vermoorden.

Met in de hoofdrollen Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D’Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter, Alberto Isaac en Lenny Kravitz.

De film is geregisseerd door Jason Moore op basis van een scenario door Mark Hammer.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter