Trailer voor 365 Days: This Day

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor 365 Days: This Day (365 Dni deel 2). Deze kun je hieronder bekijken. 365 Days: This Day is vanaf 27 april 2022 te zien bij Netflix. Laura en Massimo zijn terug in en heter dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde stel wordt bemoeilijkt door Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s leven binnenkomt om koste wat kost haar hart en vertrouwen te winnen.

De originele castleden Michele Morrone en Anna Maria Sieklucka zullen hun hoofdrollen hernemen, en Magdalena Lamparska keert ook terug. Model en acteur Simone Susinna voegt zich bij de cast als nieuw personage Nacho. Netflix werkt momenteel ook al aan een derde film, die nog geen titel heeft. De opnames van deel 2 en 3 vonden achter elkaar plaats.

365 Days: This Day

365 Days: This Day

Massimo Torricelli is een jonge Siciliaanse maffiabaas die aan het hoofd van de familie komt te staan als zijn vader wordt geliquideerd. Laura is een employé van een luxueus hotel in Warschau die op vakantie is in Sicilië. Op het Italiaanse eiland komen ze elkaar tegen. Voor Massimo is Laura de vrouw over wie hij altijd gedroomd heeft. Hij laat haar kidnappen, sluit haar op in een luxueus kasteel en geeft haar 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden.

Dit erotische drama wordt vaak ‘de Poolse Fifty Shades of Grey‘ genoemd en gaat over de Poolse vrouw genaamd Laura (Anna Maria Sieklucka) die hals over kop verliefd wordt op een Italiaanse ‘zakenman’ genaamd Massimo (Michele Morrone), die eigenlijk een Siciliaanse maffiabaas is. 365 Dni liet het publiek achter met een cliffhanger, wat ervoor zorgt dat fans graag 365 Dni Deel 2 (365 Days deel 2) wensen.

De film is geregisseerd door Barbara Bialowas en Tomasz Mandes. De film is gebaseerd op het boek 365 dni (het eerste deel van een trilogie) van Blanka Lipińska.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michele Morrone, Anna Maria Sieklucka, Bronislaw Wroclawski, Otar Saralidze, Magdalena Lamparska, Natasza Urbańska, Grażyna Szapołowska, Tomasz Stockinger, Gianni Parisi, Mateusz Łasowski.

365 Days: This Day is vanaf 27 april te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter