Trailer voor 9-1-1 seizoen 3

FOX heeft de eerste teaser vrijgegeven voor 9-1-1 seizoen 3, waarin we een voorproefje krijgen van de inkomende natuurramp die op het punt staat Santa Monica Beach te treffen. De serie staat gepland voor terugkeer op 23 september, exclusief op FOX. Bekijk de video hieronder.

9-1-1 is een verkenning van de levens en carrières van first responders – politieagenten, paramedici, brandweerlieden – de mensen die hun leven op het spel zetten om anderen te redden. Het veelgeprezen hitdrama is gebaseerd op de levensechte, ervaringen van noodhulpverleners die worden getroffen door hartverscheurende situaties die onvoorspelbaar, intens en opbeurend zijn. Deze hulpverleners moeten proberen een evenwicht te vinden tussen degenen die het meest kwetsbaar zijn, door de problemen in hun eigen leven op te lossen.

De serie is mede gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Ryan Murphy naast Brad Falchuck en Tim Minear die als showrunner dienen. Het heeft rollen voor Angela Bassett (American Horror Story, Black Panther), Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar en Jennifer Love Hewitt.