Trailer voor A24’s horrorfilm Men met Jessie Buckley

A24 heeft de trailer vrijgegeven voor Men, Alex Garland‘s volgende psychologische horrorfilm, die zal worden geleid door Jessie Buckley, die onlangs haar eerste Academy Award-nominatie verdiende voor haar veelgeprezen optreden in The Lost Daughter. De film is momenteel gepland om op 20 mei 2022 in première te gaan.

De video, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, toont een vrouw die wordt gestalkt door een duister figuur terwijl ze ook een aantal vreemde en angstaanjagende visioenen ziet.

Men

Horrorfilm Men

Men gaan over een jonge vrouw die na de dood van haar ex-man op solovakantie gaat naar het Engelse platteland. In de hoofdrollen Jessie Buckley (I’m Thinking of Ending Things), Rory Kinnear (The Imitation Game) en Paapa Essiedu (I May Destroy You).

In de nasleep van een persoonlijke tragedie trekt Harper zich alleen terug op het prachtige Engelse platteland, in de hoop een plek te hebben gevonden om te genezen. Maar iets of iemand uit de omliggende bossen lijkt haar te stalken. Wat begint als sudderende angst, wordt een volledig gevormde nachtmerrie, bevolkt door haar donkerste herinneringen en angsten.

Beschreven als een koortsachtige, van gedaante veranderende nieuwe horrorfilm, is Men geschreven en geregisseerd door Oscar-genomineerde Alex Garland (Ex Machina). Dit markeert de comeback van de visionaire filmmaker na meer dan drie jaar sinds de sci-fi-horrorfilm Annihilation uit 2018.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter