Trailer voor A24’s Under the Silver Lake

A24 heeft de trailer vrijgegeven voor de film Under the Silver Lake, met in de hoofdrollen Andrew Garfield (Hacksaw Ridge) en Riley Keough (Mad Max: Fury Road). Deze kun je hieronder bekijken.

Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. We volgen Sam die in de ban raakt van de vreemde moord op een miljardair. Hij ontdekt een link tussen de misdaad en een serie gedode honden. De sporen die hij volgt leiden hem naar de muziekwereld van onafhankelijke bands. Hij krijgt hulp van zijn vriend die mee onderzoek voert naar verdwenen vrouwen.

Van schrijver-regisseur David Robert Mitchell komt een uitgestrekte, speelse en onverwachte mysterie-komedie detective thriller over de Dream Factory en zijn bewoners — hond moordenaars, aspirant-acteurs, glitter-pop groepen, nachtleven persoonlijkheden, It-meisjes, memorabilia hoarders, gemaskerde verleidsters, dakloze goeroes, teruggetrokken songwriters, sekswerkers, rijke socialites, topless buren, en de schimmige miljardairs die er onder en boven zweven. Gebruikmakend van de traditie in de film noirs, die zich uitstreken van Kiss Me Deadly en The Long Goodbye tot Chinatown en Mulholland Drive, gebruikt Mitchell de topografie van Los Angeles als achtergrond voor een diepere verkenning van de verborgen betekenis en geheime codes die begraven liggen in de dingen waar we van houden.

Vanaf 22 juni 2018 in de Amerikaanse bioscoop.