Trailer voor actiethriller The Contractor met Chris Pine

Paramount Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Tarik Saleh‘s aanstaande actiethriller The Contractor, met in de hoofdrollen Chris Pine en Kiefer Sutherland. Het staat gepland om op 1 april 2022 in de bioscoop en op VOD te verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont een soldaat die zich verraden voelt door het leger nadat het hem onvrijwillig heeft ontslagen en zijn pensioen heeft stopgezet. Daarom heeft hij geen andere keuze dan zich aan te sluiten bij een particuliere militaire macht om in de behoeften van zijn gezin te voorzien.

The Contractor

The Contractor

De actievolle thriller volgt Special Forces Sergeant James Harper, die onvrijwillig wordt ontslagen uit het leger en geen pensioen meer krijgt. Met schulden, zonder opties en wanhopig om voor zijn gezin te zorgen, sluit Harper een contract met een particuliere ondergrondse strijdmacht. Wanneer de allereerste opdracht misgaat, wordt de elitesoldaat opgejaagd en op de vlucht geslagen, gevangen in een gevaarlijke samenzwering en vechtend om lang genoeg in leven te blijven om thuis te komen en de ware motieven te ontdekken van degenen die hem hebben verraden.

The Contractor (voorheen getiteld Violence of Action) wordt geregisseerd door Tarik Saleh op basis van een scenario geschreven door J.P. Davis. Naast Chris Pine en Kiefer Sutherland zijn er rollen voor Ben Foster (Hell or High Water), Gillian Jacobs (Community, Come Play), Eddie Marsan (Hobbs & Shaw), Fares Fares (Rogue One: A Star Wars Story, A Way Out), Nina Hoss (A Most Wanted Man) en Amira Casar (Call Me By Your Name).

The Contractor wordt geproduceerd door Basil Iwanyk en Erica Lee van Thunder Road Film (John Wick-franchise) en 30WEST financiert de film volledig. Dan Friedkin, Micah Green en Dan Steinman van 30WEST produceren samen met Pine, Jonathan Fuhrman, Tom Lassally, Josh Bratman en Esther Hornstein van Thunder Road Films.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter