Trailer voor actiethriller The Vault met Freddie Highmore

Paramount Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Jaume Balagueró’s aankomende actiethriller The Vault. In de hoofdrol zien we Golden Globe genomineerde Freddie Highmore als een geniale ingenieur die wordt ingelijfd bij een risicovolle bankoverval. De film zal op 26 maart 2021 in de bioscoop verschijnen, digitaal en op VOD. Bekijk de trailer hieronder!

The Vault

The Vault trailer 

Wanneer een ingenieur (Highmore) een mysterieus, ondoordringbaar fort ontdekt dat verborgen is onder de Bank van Spanje, voegt hij zich bij een team van meesterdieven die van plan zijn de legendarische verloren schat te stelen die erin opgesloten zit terwijl het hele land wordt afgeleid door de Spaanse WK-finale. Met duizenden voetbalfans die op straat juichen en veiligheidstroepen dichterbij komen, heeft de bemanning slechts enkele minuten om de score van hun leven te halen.

The Vault heeft rollen voor Freddie Highmore (Bates Motel), Astrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Sam Riley (Maleficent), Liam Cunningham (Game of Thrones), Jose Coronado, Luis Tosar, Emilio Gutiérrez Caba, Axel Stein, Daniel Holguín en Famke Janssen (X-Men-films).

De film werd geproduceerd door Highmore, Álvaro Augustin, Ghislain Barrois, Eneko Lizarraga en Francisco Sánchez met Sandra Hermida als uitvoerend producent.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter