Trailer voor Alice in Borderland seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van Alice in Borderland seizoen 2, de wereldwijd bekende hitserie met Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya in de hoofdrollen! Arisu en Usagi moeten de mysteries van het borderland ontrafelen om terug te kunnen keren naar hun wereld. Dit seizoen speelt zich af in een verwoest Shibuya dat bedekt is met planten, in plaats van de schokkende setting van een leeg Shibuya uit het eerste seizoen. Bekijk de trailer hieronder.

De serie is gebaseerd op de razend populaire Japanse strip 今際の国のアリス. Een gameverslaafde man bevindt zich samen met twee vrienden in een vreemde versie van Tokio waar ze het tegen elkaar opnemen in gevaarlijke spellen om te overleven.

Alice in Borderland seizoen 2 trailer

Alice in Borderland volgt de lusteloze en door videogame geobsedeerde middelbare scholier Ryohei Arisu (Kento Yamazaki) en zijn vrienden die plotseling in een verlaten Tokio belanden. Terwijl ze ronddwalen, komen ze een mysterieuze vrouw tegen, Usagi (Tao Tsuchiya), die in haar eentje door het lege landschap navigeert. Usagi informeert het trio dat ze in een parallelle wereld zijn beland, en de enige manier om de parallelle wereld te overleven is door te strijden in dodelijke games en te winnen. De inzet is hoog, want de enige manier om terug te komen is door er levend uit te komen.

De grimmige thriller is gebaseerd op de gelijknamige manga van auteur en tekenaar Haro Aso. Shinsuke Satō regisseert het project, die eerder heeft gewerkt aan live-action-aanpassingen van Bleach en Kingdom. De dystopische thriller zal bestaan uit acht afleveringen.

De cast bestaat uit namen als Kento YamazakiTao Tsuchiya, Nijirō Murakami, Yūki Morinaga, Keita Machida, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Shuntarō Yanagi, Yūtarō Watanabe, Ayame Misaki, Mizuki Yoshida, Tsuyoshi Abe, Nobuaki Kaneko, Shō Aoyagi en Riisa Naka.

Alice in Borderland seizoen 2 is te zien in december 2022 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter