Trailer voor All My Puny Sorrows met Alison Pill

De eerste officiële trailer is vrijgegeven voor de film All My Puny Sorrows, die de verhalen van twee zussen belicht terwijl ze door het leven reizen. Bekijk hieronder de trailer.

All My Puny Sorrows heeft hoofdrollen voor Alison Pill (Scott Pilgrim vs. The World), Sarah Gadon, Amybeth Mcnulty, Donal Logue en Mare Winningham. De film, geregisseerd door Michael McGowan, is gebaseerd op een script dat is geschreven door McGowan en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Miriam Toews.

 All My Puny Sorrows

Gebaseerd op de bestseller van Miriam Toews, voegt All My Puny Sorrows onverwacht wrange humor toe aan dit hartverscheurende verhaal van twee liefhebbende zussen: de ene een begaafde pianiste (Sarah Gadon) die geobsedeerd is door het beëindigen van haar leven, de andere een worstelende schrijver (Alison Pill ) die worstelt met deze beslissing, diepgaande ontdekkingen over zichzelf doet.

All My Puny Sorrows is een Canadese dramafilm uit 2021, geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Michael McGowan en dient als een bewerking van de gelijknamige roman uit 2014 van Miriam Toews.

De film wordt uitgebracht op 3 mei 2022 en zal beschikbaar zijn in de bioscoop, on-demand en digitaal.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter