Trailer voor Amazon Prime Video’s nieuwe Welcome To The Blumhouse films

Amazon Prime Video breidt de Welcome to the Blumhouse serie uit met maar liefst vier films. Dat heeft de streamingsdienst bekendgemaakt. De nieuwe thrillers verschijnen in oktober op het platform. Bekijk hieronder de trailer.

Welcome to the Blumhouse films

Welcome To The Blumhouse films

Blumhouse Productions is een  film- en televisieproductiebedrijf opgericht door Jason Blum. Het productiebedrijf staat vooral bekend om hun thrillers en horrorfilms, waaronder Paranormal Activity (2007), The Purge (2013), Get Out (2017) en Us (2019). Samen met Amazon Prime Video produceren ze de films Welcome to the Blumhouse. Onderstaande vier nieuwe films kunnen we binnenkort verwachten.

Bingo Hell | 1 oktober 2021

Wanneer een duister figuur de bewoners van een lage-inkomensgemeenschap bedreigt, probeert een pittige bejaarde hem te stoppen in Bingo Hell; een griezelig originele horrorfilm met een duivels grappige twist. Nadat de 60-jarige buurtactiviste Lupita (Adriana Barraza) ontdekt dat haar geliefde bingohal is overgenomen door een mysterieuze zakenman genaamd Mr. Big (Richard Brake), verzamelt ze haar oudere vrienden om terug te vechten tegen de raadselachtige ondernemer. Maar wanneer haar oude buren onder gruwelijke omstandigheden dood worden aangetroffen, ontdekt Lupita plotseling dat gentrificatie nog wel het minste van haar problemen is. Iets angstaanjagends heeft zich gevestigd in de rustige wijk Oak Springs, en met elke nieuwe schreeuw van “Bingo!” valt een ander slachtoffer ten prooi aan zijn duivelse aanwezigheid. Naarmate de geldprijzen stijgen en het aantal lijken toeneemt, moet Lupita het beangstigende besef onder ogen zien dat dit spel echt een spel is waarbij er maar één winnaar is.

De films is geregisseerd door Gigi Saul Guerrero en is geschreven door Shane McKenzie, Gigi Saul Guerrero, Perry Blackshear. In de hoofdrollen zien we Adriana Barraza, L. Scott Caldwell, Richard Brake en Joshua Caleb Johnson.

Black as Night | 1 oktober 2021

Een inventief tienermeisje laat haar kindertijd achter zich wanneer ze de strijd aangaat met een groep dodelijke vampiers in Black as Night, een actie-horror met een sterk sociaal geweten en een bijtend gevoel voor humor. Vijftien jaar nadat de orkaan Katrina New Orleans verwoestte, laat een nieuwe dreiging zijn sporen na in New Orleans in de vorm van doorboringswonden in de kelen van de kwetsbare ontheemde bevolking van de stad. Wanneer haar drugsverslaafde moeder het laatste slachtoffer wordt van de vampieren, zweert de 15-jarige Shawna (Asjha Cooper) om de score gelijk te trekken. Samen met drie betrouwbare vrienden smeedt Shawna een gewaagd plan om het landhuis van de vampieren in het historische French Quarter te infiltreren, hun leider te vernietigen en zijn volgelingen terug te brengen naar hun menselijke vorm. Maar het doden van monsters is geen gemakkelijke taak, en al snel komen Shawna en haar team terecht in een eeuwenoud conflict tussen strijdende vampier groepen, elk vechtend om New Orleans als hun permanente thuis te claimen.

De films is geregisseerd door Maritte Lee Go en geschreven door Sherman Payne. In de hoofdrollen zien we Asjha Cooper, Fabrizio Guido, Mason Beauchamp, Abbie Gayle, Craig Tate en Keith David.

Madres | 8 oktober 2021

Beto en Diana, een jong Mexicaans-Amerikaans koppel dat hun eerste kind verwacht, verhuizen naar een klein stadje in het Californië in de jaren ’70 waar Beto een baan aangeboden heeft gekregen als manager van een boerderij. Geïsoleerd van de gemeenschap en geplaagd door verwarrende nachtmerries, onderzoekt Diana de vervallen bedrijfsranch waar ze verblijven. Ze vindt een gruwelijke talisman en een doos met de bezittingen van de vorige bewoners. Haar ontdekkingen leiden haar naar een waarheid die veel vreemder en angstaanjagender is dan ze ooit had kunnen denken.

De films is geregisseerd door Ryan Zaragoza en geschreven door Marcella Ochoa & Mario Miscione. Met in de hoofdrollen Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn Gonzalez, Kerry Cahill, en Elpidia Carrillo.

The Manor | 8 oktober 2021

Een kwaadaardige kracht aast op de bewoners van een slaperig verzorgingstehuis in The Manor, een gotisch verhaal over terreur met een moderne twist. Wanneer een lichte beroerte haar vermogen om voor zichzelf te zorgen vermindert, verhuist Judith Albright (Barbara Hershey) naar Golden Sun Manor, een verzorgingstehuis met een voortreffelijke reputatie. Maar ondanks de beste inspanningen van het personeel, en een ontluikende vriendschap met medebejaarde Roland (Bruce Davidson), overtuigen vreemde voorvallen en nachtmerrie-achtige visioenen Judith ervan dat een duistere aanwezigheid rondwaart op het enorme landgoed. Als de bewoners op mysterieuze wijze beginnen te sterven, worden Judiths waarschuwingen afgedaan als fantasie. Zelfs haar toegewijde kleinzoon Josh (Nicholas Alexander) denkt dat haar angsten het gevolg zijn van dementie, en niet van demonen. Met niemand die haar wil geloven, moet Judith ofwel ontsnappen uit de beslotenheid van het landhuis, of het slachtoffer worden van het kwaad dat erin leeft.

De films is geschreven en geregisseerd door Axelle Carolyn. Met in de hoofdrollen Barbara Hershey, Bruce Davison, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett en Katie Amanda Keane.

Bingo Hell en Black As Night verschijnen op 1 oktober op Amazon Prime Video. Een weekje later, op 8 oktober, verschijnen ook Madres en The Manor.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter