Trailer voor Amazon’s horror remake Goodnight Mommy met Naomi Watts

Amazon Studios heeft de officiële trailer uitgebracht voor Goodnight Mommy, de aankomende Engelse remake van de veelgeprezen Oostenrijkse horrorthriller met dezelfde naam. De film is vanaf 16 september exclusief te streamen op Prime Video.

De video, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, toont jonge tweelingacteurs Cameron en Nicholas Crovetti terwijl ze twee verdachte broers spelen die ervan overtuigd zijn dat de vrouw met wie ze momenteel leven niet hun echte moeder is. Het benadrukt het schijnbaar vreemde gedrag van de vrouw als de jongens de verschillen opmerken tussen hun echte moeder en de vermeende bedrieger.

Goodnight Mommy

Goodnight Mommy

Als tweelingbroers bij het landhuis van hun moeder aankomen en haar gezicht onder het verband ontdekken – het resultaat van recente cosmetische chirurgie – voelen ze meteen dat er iets niet klopt. Ze stelt vreemde nieuwe huisregels op, rookt in haar badkamer en verscheurt in het geheim een ​​tekening die ze haar hebben gegeven – dingen die hun liefhebbende moeder nooit zou doen. Terwijl haar gedrag steeds bizarder en grilliger wordt, schiet een gruwelijke gedachte in de hoofden van de jongens: het vermoeden dat de vrouw onder het gaas, die hun eten maakt en in de kamer ernaast slaapt, helemaal niet hun moeder is.

De remake van Goodnight Mommy is geregisseerd door Matt Sobel (Take Me to the River) op basis van een scenario geschreven door Kyle Warren op basis van hun visie voor de film. Het project is sinds 2018 in ontwikkeling, waarbij Amazon Studios de film wereldwijd zal uitbrengen. De film heeft rollen voor Naomi Watts, Cameron Crovetti, Nicholas Crovetti en Peter Hermann.

Uitvoerende producenten zijn originele filmregisseurs Veronika Franz en Severin Fiala, met David Kaplan, Joshua Astrachan, Valery Guibal en Nicolas Brigaud-Robert als producenten. Het project is een coproductie tussen Animal Kingdom en Playtime, die de rechten op de remake hebben verworven.

De originele Goodnight Mommy film beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Venetië in 2014, waar hij lovende kritieken kreeg van critici vanwege het boeiende plot, de donkere sfeer en het huiveringwekkende tempo. Het werd ook geselecteerd als de officiële inzending van Oostenrijk voor de beste niet-Engelstalige film bij de 88e Academy Awards.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter