Trailer voor Amazon’s The Boys seizoen 2

Amazon Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor The Boys seizoen 2! Bekijk de The Boys seizoen 2 trailer hieronder. De eerste drie afleveringen gaan vrijdag 4 september 2020 in première op Prime Video. Nieuwe afleveringen zullen elke volgende vrijdag beschikbaar zijn, met als hoogtepunt een epische seizoensfinale op 9 oktober. De acht-episode lange Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video en wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios in samenwerking met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.

 The Boys seizoen 2

Co-creator van de serie, Eric Kripke, noemt het tweede seizoen:

“crazier, stranger, more intense, more emotional. In fact, it’s too much, so the Surgeon General has insisted we air the first three episodes on September 4, then air the remaining five episodes weekly after that. We wanted to give you time to freak out, digest, discuss, come down from the high before we give you another dose.”

De serie geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden – die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd worden als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van gebruiken voor de juiste doeleinden. The Boys bevinden zich in een strijd tussen supermachten en machtelozen wanneer ze een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid over The Seven en Vought – een multi-miljard dollar bedrijf dat verantwoordelijk is voor de superhelden en al hun ‘dirty secrects’ – te achterhalen.

In seizoen 2 zijn The Boys op de vlucht voor de wet, opgejaagd door de Supes, en wanhopig bezig zich te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Kapon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, waarbij Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Ondertussen moet Starlight (Erin Moriarty) door haar plaats in The Seven navigeren terwijl Homelander (Antony Starr) zijn zinnen op volledige controle heeft gezet. Zijn macht wordt bedreigd met de toevoeging van Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy nieuwe Supe, die een eigen agenda heeft. Bovendien staat de dreiging van Supervillain centraal.

De serie heeft hoofdrollen voor Karl Urban (Star Trek, Judge Dredd), Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Kapon, Jennifer Esposito, Karen Fukuhara, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford en Nathan Mitchell.

Het verhaal is gebaseerd op de New York Times bestseller ‘The Boys’ van Garth Ennis en Darick Robertson en bedacht door showrunner Eric Kripke (Supernatural). De acht afleveringen van de Amazon Original is een samenwerking van Amazon Studios en Sony Pictures Televisie Studios met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.

The Boys seizoen 2 gaat op 4 september wereldwijd in première op Amazon Prime Video!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter