Trailer voor AMC+ sci-fi serie Moonhaven

AMC+ heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe sci-fi serie Moonhaven, die begin volgende maand in première gaat op de streamer. Joe Manganiello, Dominic Monaghan en Emma McDonald zijn te zien als bewoners van de gelijknamige utopische kolonie op de maan.

De serie is afkomstig van maker Peter Ocko, die ook werkte aan Lodge 49, Black Sails en Elementary.

Moonhaven

Moonhaven serie

Bella Sway, een vrachtpiloot en smokkelaar 100 jaar in de toekomst, wordt beschuldigd van een misdaad en strand op Moonhaven. Een utopische gemeenschap, een 500 vierkante mijl Garden of Eden, gebouwd op de maan om oplossingen te vinden voor de problemen die binnenkort een einde zullen maken aan de beschaving op Moeder Aarde.

Moonhaven is een nieuwe Amerikaanse serie. Het gaat om een zesdelige productie van de zender AMC. In Moonhaven zijn er rollen voor Emma McDonald als Bella, met Dominic Monaghan, Amara Karan, Ayelet Zurer, Joe Manganiello, Kadeem Hardison en Yazzmin Newell.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Peter Ocko (Lodge 49, Black Sails, Elementary) en Deb Spera, die een uitvoerend producent is.

De Moonhaven serie is vanaf 7 juli 2022 te zien op AMC+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter