Trailer voor AMC+ serie The North Water met Jack O’Connell & Colin Farrell

AMC+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de langverwachte première van de serie The North Water, met in de hoofdrollen BAFTA-winnaar Jack O’Connell (Unbroken, Godless), Golden Globe-winnaar Colin Farrell (In Bruges, True Detective) en SAG Award-winnaar Stephen Graham (Line of Duty, Boardwalk Empire). Bekijk de trailer hieronder.

The North Water serie

The North Water serie

De serie speelt zich af in Hull, Engeland, en op de ijsschotsen van het Noordpoolgebied in de late jaren 1850. De reeks volgt het verhaal van Patrick Sumner (O’Connell), een ex-legerchirurg die zich aanmeldt als scheepsarts op een walvisjachtexpeditie naar het Noordpoolgebied. Maar de wreedheid van de elementen wordt geëvenaard door het geweld van zijn bemanningsleden, met name Henry Drax (Farrell), een harpoenier en duidelijk brute kracht. Als het ware doel van de expeditie duidelijk wordt, barst de confrontatie tussen de twee mannen los en worden ze meegenomen op een reis ver van vaste grond en ver voorbij de veilige ankerplaatsen van de beschaving.

Het meeslepende drama, gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van Ian McGuire, is geadapteerd en geregisseerd door Andrew Haigh (45 Years, Looking).

De hoofdrollen worden gespeeld door Jack O’Connell, Colin FarrellStephen Graham, Tom Courtenay, Peter Mullan.

De originele serie van AMC+ beleeft zijn wereldpremière op donderdag 15 juli, met elke donderdag tot en met 12 augustus nieuwe afleveringen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter