Trailer voor AMC’s Kevin Can F**k Himself

AMC heeft de trailer vrijgegeven voor Kevin Can F**k Himself, een nieuwe komedieserie met Emmy winnaar Annie Murphy (Schitt’s Creek). Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Kevin Can F**k Himself trailer

Dit is een verhaal over een vrouw die de perfecte huisvrouw blijft spelen. Op een dag beseft ze wat ze wil: haar man vermoorden.

Kevin Can F**k Himself onderzoekt het geheime leven van een type vrouw waarvan we allemaal dachten dat we deze kennen: de sitcom-vrouw. De serie lijkt de tv-conventie te doorbreken en te vragen hoe de wereld eruit ziet door haar ogen. Afwisselend tussen realisme met één camera en komedie met meerdere camera’s, zullen de indelingen elkaar informeren terwijl we ons voorstellen wat er gebeurt als de sitcom-vrouw uit haar grenzen ontsnapt en de wereld dwingt haar de leiding te laten nemen.

Craig DiGregorio (Shrill, Kevin (Probably) Saves the World) zal optreden als showrunner en uitvoerend producent. De serie zal bestaan ​​uit 10 afleveringen.

Kevin Can F**k Himself wordt geproduceerd door AMC Studios. De serie gaat in de zomer van 2021 in première op AMC.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter