Trailer voor American Gigolo serie remake met Jon Bernthal

Showtime heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aanstaande serie remake van Paul Schrader‘s neo-noirfilm American Gigolo uit 1980. De serie zal ergens dit jaar debuteren en is naar verwachting een voortzetting van het einde van de originele film, waar het personage 15 jaar nadat hij werd gearresteerd zal worden gevonden.

De American Gigolo trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont Jon Bernthal die de rol op zich neemt van Julian Kaye, een dure escort die eerder werd gespeeld door Richard Gere.

American Gigolo serie trailer

Showtime’s American Gigolo serie is een hedendaagse herinterpretatie van de iconische film uit 1980. Bernthal speelt Julian Kaye, 15 jaar nadat hij is gearresteerd voor moord. Hij worstelt om zijn weg te vinden in de hedendaagse seksindustrie in Los Angeles. Hij is op zoek is naar de waarheid over de setup die hem al die jaren geleden naar de gevangenis stuurde en ook hoopte hij opnieuw contact te maken met Michelle, zijn enige ware liefde.

Naast Bernthal zijn er rollen voor Gretchen Mol (Boardwalk Empire) als Michelle, een personage dat eerder werd gespeeld door Lauren Hutton in het origineel; Rosie O’Donnell (SMILF) als rechercheur moordzaken Sunday; Lizzie Brocheré (Falling Water) als Isabelle; Gabriel LaBelle (Dead Shack) als een jongere versie van Julian genaamd Johnny; Leland Orser (Ray Donovan) als Richard Stratton, een self-made tech miljardair; en gastacteur Wayne Brady (The Wayne Brady Show) als Lorenzo, Julians beste vriend en mentor.

American Gigolo is oorspronkelijk ontwikkeld door David Hollander, maar verliet het project afgelopen april na zijn beschuldigingen van wangedrag. Uitvoerende producenten zijn originele filmproducent Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman en KristieAnne Reed, met Bernthal als producent. Het is een productie van Paramount Television Studios.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter