Trailer voor American Horror Stories

FX heeft de trailer vrijgegeven voor de American Horror Story spin-off American Horror Stories. Je kunt de trailer nu hieronder bekijken! American Horror Stories is een wekelijkse anthologiereeks met in elke aflevering een ander horrorverhaal. Het is een nieuwe anthologiereeks van de met een Emmy en Golden Globe bekroonde producer Ryan Murphy.

American Horror Stories trailer

American Horror Stories trailer

American Horror Stories dient als een spin-off van American Horror Story, waarbij elke aflevering een volledig afgesloten verhaal bevat.

De cast van bestaat uit Gavin Creel als Troy, Sierra McCormick als Scarlett, Ashley Martin Carter als Rowena, Paris Jackson als Maya, Belissa Escobedo als Shanti, Kaia Gerber als Ruby, Aaron Tveit als Adam, Rhenzy Feliz als Chad, Madison Bailey als Kelley, Kyle Red Silverstein als Quinn, Amy Grabow als Tipper Gore, Danny Trejo als Santa Claus en Virginia Gardner als Bernadette, John Carroll Lynch als Larry Bitterman, Naomi Grossman als Rabid Ruth, Billie Lourd als Liv Whitley en Matt Bomer als Michael.

American Horror Stories wordt geproduceerd door Twentieth Century Fox Television.

In de loop van de wekelijkse afleveringen zal American Horror Stories een nieuwe hel ontketenen, van mystiek tot politiek. De nachtmerries beginnen op 15 juli op FX On Hulu, met American Horror Story: Double Feature.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter