Trailer voor American Pie Presents: Girls’ Rule

Universal Pictures heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor American Pie Presents: Girls ‘Rules. Deze kun je hieronder bekijken. Hoewel het niet echt een vijfde film in de hoofdreeks is, is dit wel de eerste film in de franchise sinds bijna een decennium. Het is de eerste in de direct-to-video “presents”-serie sinds The Book of Love uit 2009.

American Pie Presents: Girls ‘Rules

In American Pie Presents: Girls ‘Rules is het Senior jaar bij East Great Falls. Annie (Madison Pettis), Kayla (Piper Curda), Michelle (Natasha Behnam) en Stephanie (Lizze Broadway) besluiten eindelijk hun girlpower te benutten en gaan samenwerken om er voor te zorgen dat ze krijgen wat ze willen tijdens hun laatste jaar op de middelbare school. De jongens zullen niet weten wat hen overkomt als deze brutale meiden de baas zijn.

De cast bestaat uit namen als Madison Pettis, Lizze Broadway, Piper Curda, Natasha Behnam, Darren Barnet, Zachary Gordon, Camaron Engels, Christian Valderrama, Barry Bostwick, Ed Quinn, Sara Rue en Danny Trejo. De regie is in handen van Mike Elliott. Hij regisseert op basis van een scenario door Blayne Weaver en David H. Steinberg.

American Pie

American Pie is een filmreeks die bestaat uit vier komediefilms. American Pie, de eerste film in de serie, werd in 1999 uitgebracht door Universal Pictures. De film werd een wereldwijd fenomeen en kreeg een cultstatus onder jongeren. Na American Pie verschenen de tweede en derde films in de series American Pie 2 (2001) en American Wedding (2003). De vierde film, American Reunion, werd uitgebracht in 2012. Een spin-off filmreeks getiteld American Pie Presents bestaat uit vijf direct-to-video films die zijn uitgebracht van 2005 tot 2009, en de vijfde zal in oktober 2020 uitkomen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter