Trailer voor animatieserie Kung Fu Panda: De Drakenridder

DreamWorks en Netflix hebben de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Kung Fu Panda: De Drakenridder (originele titel Kung Fu Panda: The Dragon Knight). De aankomende animatieserie speelt zich af in het universum van Kung Fu Panda. Bekijk de trailer hieronder. De serie is vanaf 14 juli 2022 te zien op Netflix.

Kung Fu Panda: De drakenridder trailer

Kung Fu Panda: De Drakenridder trailer

Jack Black keert terug naar Kung Fu Panda in de nieuwe serie The Dragon Knight. Wanneer een mysterieus stel wezels hun zinnen zetten op een verzameling van vier krachtige wapens, moet Po zijn huis verlaten om te beginnen aan een wereldwijde zoektocht naar verlossing en gerechtigheid. Daarbij werkt hij samen met de no-nonsense Engelse ridder Zwervend Zwaard. Samen beginnen deze twee totaal verschillende krijgers aan een episch avontuur om als eerste de magische wapens te vinden en de wereld van de ondergang te redden.

De serie brengt verschillende eerdere acteurs terug en voegt enkele nieuwe toe, zoals Rita Ora als Wandering Blade, James Hong als Mr. Ping, Chris Geere als Klaus Dumont, Della Saba als Veruca Dumont, Rahnuma Panthaky als Rukhmini, Ed Weeks als Colin en Amy Hill als Pei Pei.

Kung Fu Panda is een van DreamWorks’ meest succesvolle franchises, met tot nu toe drie uitgebrachte bioscoopfilms. Naast de filmtrilogie bevat de franchise ook verschillende korte films, een Holiday Special en twee animatieseries. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness liep drie seizoenen op Nickelodeon, waarmee het verhaal van de eerste twee films werd overbrugd, en Kung Fu Panda: The Paws of Destiny werd uitgezonden op Prime Video.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight is uitvoerend geproduceerd door Peter Hastings en Shaunt Nigoghossian, en co-uitvoerend geproduceerd door Chris Amick en Ben Mekler.

Kung Fu Panda: De Drakenridder is vanaf 14 juli 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter