Trailer voor Another Life seizoen 2

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Another Life seizoen 2 uitgebracht met Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) als Niko Breckinridge. Het tweede seizoen wordt gelanceerd op de streamer op 14 oktober 2021. Bekijk de trailer hieronder.

Another Life seizoen 2 trailer

Another Life seizoen 2 trailer

Wanneer een mysterieus buitenaards artefact op aarde landt, moet commandant Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) de eerste interstellaire missie van de mensheid naar zijn planeet van oorsprong leiden, terwijl haar echtgenoot (Justin Chatwin) probeert om het eerste contact met het artefact te maken. Another Life, gemaakt door showrunner Aaron Martin (Slasher, Saving Hope), onderzoekt het wonder van het leven, hoe kostbaar leven is in een universum dat grotendeels leeg is, en de moeite die we zullen doen om diegenen te beschermen waarvan we houden.

Seizoen 2 gaat verder waar we gebleven waren, terwijl commandant Niko Breckinridge toekijkt hoe The Achaia een hele planeet vernietigt, een verschrikkelijke voorbode van wat de aarde in petto heeft. Haar missie is er nu een van diplomatie, maar de onderhandelingen met The Achaia zijn aan beide kanten vol wantrouwen. Het is een race tegen de klok voor Niko om terug te keren naar de aarde zodra zij en haar bemanning de enige zwakte van The Achaia ontdekken die het speelveld eindelijk kan egaliseren. Zal Niko op tijd terug naar de aarde komen om iedereen van wie ze houdt te redden, of zullen zij en haar bemanning de laatste mensen zijn in het hele universum?

De serie heeft rollen voor Katee Sackhoff als Niko Breckinridge, Justin Chatwin als Erik Wallace, JayR Tinaco als Zayn Petrossian, Samuel Anderson als William, Elizabeth Faith Ludlow als Cas Isakovic, AJ Rivera als Bernie Martinez en Tongayi Chirisa als Richard Ncube. Allan Hawco voegt zich bij de cast in seizoen 2 als Gabriel.

De serie is uitvoerend geproduceerd door showrunner Aaron Martin (Slasher, Being Erica, Degrassi: The Next Generation). Uitvoerende producenten zijn ook Noreen Halpern (Alias ​​Grace, Rookie Blue, HUNG) en Sackhoff.

Another Life seizoen 2 verschijnt op 14 oktober 2021 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter