Trailer voor Apple film The Greatest Beer Run Ever met Zac Efron & Russell Crowe

Apple heeft vandaag de trailer onthuld voor de nieuwe door Peter Farrelly geregisseerde film The Greatest Beer Run Ever, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Bekijk de trailer hieronder.

The Greatest Beer Run Ever trailer 

The Greatest Beer Run Ever trailer 

Om steun te betuigen aan zijn buurtvrienden die in Vietnam dienen, besluit Chickie Donohue (Zac Efron) iets totaal schandaligs te doen: in zijn eentje naar de frontlinie reizen om de soldaten een klein stukje thuis te brengen – hun favoriete blikje Amerikaans bier. Wat echter begon als een goedbedoelde reis, verandert al snel in het avontuur van zijn leven als Chickie de realiteit van deze controversiële oorlog onder ogen ziet en zijn herenigingen met zijn jeugdvrienden hem in de complexiteit en verantwoordelijkheden van volwassenheid brengen.

De cast bestaat uit Zac Efron, Russell Crowe, Jake Picking, Will Ropp, Archie Renaux, Kyle Allen, Ruby Ashbourne Serkis en Bill Murray.

De film is geregisseerd door Peter Farrelly. Het scenario is geadapteerd door Farrelly, Brian Currie en Pete Jones, en is gebaseerd op het boek The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty and War, door Joanna Molloy en John “Chickie” Donohue. Producenten zijn David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger namens Skydance, met Andrew Muscato en Jake Myers. Het boek/bronmateriaal werd een bestseller toen het in 2020 werd gepubliceerd.

The Greatest Beer Run Ever gaat op 30 september 2022 in première in de bioscoop en ook op Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter