Trailer voor Apple serie Invasion met Sam Neill

Apple heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende serie Invasion, die op 22 oktober in première gaat. Het sci-fi drama van Simon Kinberg en David Weil heeft een ensemble cast onder leiding van  Sam Neill en Golshifteh Farahani. Bekijk de trailer hieronder.

Invasion Apple serie

Invasion speelt zich af op meerdere continenten en volgt een buitenaardse invasie vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld. De aarde wordt bezocht door een buitenaardse soort die het voortbestaan ​​van de mensheid bedreigt. Gebeurtenissen ontvouwen zich in realtime door de ogen van vijf gewone mensen over de hele wereld terwijl ze worstelen om de chaos die om hen heen ontrafelt te begrijpen.

De serie heeft hoofdrollen voor Shamier Anderson (Bruised, Awake) als Trevante Ward, een soldaat gestationeerd in Afghanistan; Golshifteh Farahani (Extraction, Body of Lies) als Aneesha Malik, een Syrische immigrant, echtgenote en moeder van de eerste generatie die op Long Island woont.; Sam Neill (Jurassic World: Dominion) als Sheriff John Bell Tyson, een verweerde plattelandsadvocaat die op het punt staat met pensioen te gaan; Firas Nassar (Fauda) als Ahmed Malik, de echtgenoot van Aneesha en een succesvolle zakenman; en Shioli Kutsuna (Deadpool 2) als Mitsuki, een intelligent lid van de Japanse JASA-missiecontrole.

Invasion is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Simon Kinberg (Dark Phoenix) en David Weil (Hunters). Uitvoerende producenten zijn Audrey Chon, Amy Kaufman, Elisa Ellis, Andrew Baldwin, Katie O’Connell en Jakob Verbruggen, die ook meerdere afleveringen van de serie regisseerden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter