Trailer voor Apple TV+ moordmysterie The Afterparty

Apple TV+ heeft een trailer gedeeld voor de komische moordmysterie reeks The Afterparty met een cast onder leiding van Tiffany Haddish. De serie is vanaf 28 januari beschikbaar op Apple TV+ met de eerste drie afleveringen, gevolgd door één aflevering per week. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

De video belicht het moordonderzoek van het personage van Dave Franco, die werd vermoord tijdens de afterparty van zijn middelbare schoolreünie. Om erachter te komen wie de moordenaar is, geeft Tiffany Haddish de aanwezigen de kans om hun verhaal te vertellen die allemaal verschillende perspectieven hebben op die avond.

The Afterparty trailer

De serie draait om een ​​moordmysterie op een middelbare schoolreünie. Elk van de acht afleveringen bevat een hervertelling van dezelfde nacht, verteld vanuit het perspectief van een ander personage, elk met zijn eigen unieke visuele stijl en filmgenre die passen bij de persoonlijkheid van de verteller.

Showrunner Chris Miller is tevens de bedenker van The Afterparty. De serie heeft rollen voor Zoë Chao (Love Life), Tiffany Haddish (Girls Trip), Ike Barinholtz, Sam Richardson (Veep), Ilana Glazer, Ben Schwartz (Space Force), Jamie Demetriou (Fleabag), Dave Franco (The Disaster Artist) en John Early (Search Party).

De serie is uitvoerend geproduceerd door het Oscar- en Golden Globe-winnende duo Chris Miller en Phil Lord via hun Lord Miller Productions-banner als onderdeel van hun uitgebreide vijfjarige algemene televisiedeal met Sony Pictures Television. Het wordt geproduceerd door Aubrey Lee met Anthony King als uitvoerend producent.

De 8-delige serie staat gepland om 28 januari 2022 via Apple TV+ te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter