Trailer voor Apple TV+ serie Mr. Corman met Joseph Gordon-Levitt

Apple TV+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Mr. Corman, de nieuwste comedyserie met in de hoofdrol Emmy-winnaar Joseph Gordon-Levitt. De serie staat gepland voor vrijdag 6 augustus, met de eerste twee afleveringen die worden uitgebracht, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering.

De video, die je hieronder kunt bekijken, laat Gordon-Levitt zien als een leraar van de vijfde klas die te maken heeft met een existentiële crisis. Hij zet vraagtekens bij alles wat hij heeft gedaan terwijl hij nadenkt over wat er had kunnen gebeuren als zijn muziekcarrière was verlopen zoals hij wilde.

Mr. Corman serie

Mr. Corman volgt de dagen en nachten van Josh Corman, een kunstenaar in hart en nieren, maar niet van beroep. Een carrière in de muziek is niet gelukt en hij geeft les aan de vijfde klas op een openbare school in de San Fernando Valley. Zijn ex-verloofde Megan is verhuisd en zijn middelbare schoolvriend Victor is er ingetrokken. Hij weet dat hij veel heeft om dankbaar voor te zijn, maar worstelt toch met angst, eenzaamheid en een sluimerend vermoeden dat hij als persoon slecht is. Donker grappig, vreemd mooi en diep in het hart, spreekt deze herkenbare dramedy voor onze hedendaagse generatie van 30-plussers: rijk met goede bedoelingen, arm met studieleningen, en verlangen om echte volwassenen te worden ergens voordat ze sterven.

Naast Joseph Gordon-Levitt zijn er rollen voor Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall aka Logic, Alexander Jo, Juno Temple, Jamie Chung, Shannon Woodward en Hector Hernandez.

Mr. Corman is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Joseph Gordon-Levitt, die ook als uitvoerend producent fungeert via zijn HitRecord Films-banner. Het is uitvoerend geproduceerd door Bruce Eric Kaplan, Ravi Nandan en Inman Young, met Pamela Harvey-White als producer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter