Trailer voor Apple TV+ serie Pachinko

Apple TV+ heeft de trailer vrijgegeven voor Pachinko, de langverwachte en meeslepende serie. Verteld in drie talen – Koreaans, Japans en Engels – vertelt het de hoop en dromen van vier generaties van een Koreaanse immigrantenfamilie. Het verhaal begint met een verboden romantiek en crescendo’s in een meeslepende saga die reist tussen Korea, Japan en Amerika. Bekijk hieronder de trailer.

Pachinko serie

Episch van opzet en intieme toon, begint het verhaal met een verboden liefde en crescendo’s naar een saga die reist tussen Korea, Japan en Amerika om een ​​onvergetelijk verhaal te vertellen over oorlog en vrede, liefde en verlies, triomf en afrekening.

De serie vertelt het verhaal van de hoop en dromen van een Koreaanse immigrantenfamilie over vier generaties terwijl ze hun thuisland verlaten in een ontembare zoektocht om te overleven en te gedijen. Beginnend in Zuid-Korea in de vroege jaren 1900, wordt het verhaal verteld door de ogen van een opmerkelijke matriarch, Sunja, die tegen alle verwachtingen in zegeviert. Het plaatst haar verhaal naast dat van haar kleinzoon, Solomon, in de jaren 80.

Hoofdrollen zijn er voor Academy Award-winnende actrice Youn Yuh Jung als de oudere Sunja, Lee Minho als Hansu, Minha Kim als tiener Sunja, Jin Ha als Solomon, Jung Eun-chae als jonge Kyunghee, Anna Sawai als Naomi, Inji Jeong als Yangjin, Jimmi Simpson als Tom Andrews, Kaho Minami als Etsuko, Junwoo Han als Yoseb, Steve Sanghyun Noh als Isak, Soji Arai als Mozasu; en Yu-na Jeon als jonge Sunja.

Pachinko is een bewerking van de gelijknamige bestseller. De serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Soo Hugh (The Terror, The Killing), die de serie heeft gemaakt en als showrunner fungeert. Kogonada en Justin Chon zijn uitvoerend producenten en regisseerden elk vier afleveringen, waarbij Kogonada de pilot regisseerde. Michael Ellenberg en Lindsey Springer uitvoerend producent voor Media Res; Theresa Kang-Lowe executive produceert voor Blue Marble Pictures; en Richard Middleton produceert ook uitvoerend. Media Res’ Dani Gorin co-executive produceert samen met David Kim en Sebastian Lee.

Pachinko is een dramaserie van de zender Apple TV+ en zal vanaf 25 maart 2022 te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter