Trailer voor Apple TV+ serie Shining Girls met Elisabeth Moss

Apple TV+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Shining Girls, het aankomende metafysische thrillerdrama met in de hoofdrol Emmy-winnaar Elisabeth Moss. Het staat momenteel gepland om op vrijdag 29 april te verschijnen met de eerste drie afleveringen. De première wordt dan wekelijks opgevolgd door een nieuwe aflevering, die elke vrijdag in première gaat.

De video, die je hieronder kunt bekijken, onthult onze eerste blik op Moss als Kirby Mazrachi, die een onderzoek naar de identiteit van haar aanvaller begint nadat ze heeft ontdekt dat haar traumatische aanval verband houdt met een recente moord.

Shining Girls

Shining Girls is gebaseerd op de bestseller van Lauren Beukes. Het volgt Kirby Mazrachi, een krantenarchivaris uit Chicago wiens journalistieke ambities werden opgeschort na een traumatische aanval. Wanneer Kirby ontdekt dat een recente moord haar eigen zaak weerspiegelt, werkt ze samen met de doorgewinterde, maar verontruste verslaggever Dan Velazquez, om de identiteit van haar aanvaller te achterhalen. Terwijl ze zich realiseren dat deze cold cases onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zorgen hun eigen persoonlijke trauma’s en Kirby’s wazige realiteit ervoor dat haar aanvaller een stap voor blijft.

De adaptatie wordt geleid door Emmy en Golden Globe-winnaar Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) als Kirby, Jamie Bell (Rocketman), Wagner Moura (Narcos), Phillipa Soo (Hamilton) en Amy Brenneman (Private Practice).

Shining Girls is geschreven en geproduceerd door Silka Luis, die ook de showrunner is. Naast de hoofdrol, fungeert Moss ook als regisseur en uitvoerend producent via haar Love and Squalor Pictures-banner. Uitvoerende producenten zijn Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson en Michael Hampton voor Appian Way, samen met Lindsey McManus voor Love & Squalor, Michelle MacLaren en Rebecca Hobbs voor MacLaren Entertainment. Daina Reid regisseert en produceert ook met Lauren Beukes en Alan Page Arriaga. Het is een productie van MRC Television.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter