Trailer voor Apple TV+’s Fraggle Rock: Rock On!

Apple brengt de Fraggles terug met Fraggle Rock: Rock On!, een nieuwe verzameling mini-afleveringen geproduceerd door de Jim Henson Company. Het gaat gier om een een revival van de klassieke kinderserie met dezelfde naam, die in 1987 werd gelanceerd en vijf seizoenen duurde. Bekijk de Fraggle Rock: Rock On! trailer hieronder.

De Fraggles zijn kleine vrolijke wezens met kleurrijke vachten, lange staarten met een dikke pluim aan het uiteinde. Ze leven diep onder de grond, in een grot met ontelbaar veel gangen en meerdere uitwegen. Zo komt een van de uitwegen − via de werkplaats van de wonderlijke uitvinder Doc en zijn hond Sprocket − uit in de mensenwereld, en een andere mondt uit in de tuin van de Gorgs.

Fraggle Rock: Rock On! wordt beschreven als een nieuwe, originele verzameling mini-afleveringen, geproduceerd door The Jim Henson Company, die vandaag gratis exclusief in première gaat op Apple TV +, met personages Gobo, Red, Boober, Mokey, Wembley en Uncle Travelling Mat. Nieuwe mini-afleveringen verschijnen elke dinsdag.