Trailer voor Apple’s sci-fi drama Swan Song met Mahershala Ali

Apple Original Films heeft de officiële trailer uitgebracht voor Swan Song, de aanstaande sci-fi dramafilm met Oscarwinnaar Mahershala Ali in dubbele rollen. Bekijk de trailer hieronder. De film verschijnt wereldwijd op Apple TV+ op vrijdag 17 december.

Swan Song

Swan Song met Mahershala Ali

De film speelt zich af in de nabije toekomst en is een krachtige, emotionele reis die wordt verteld door de ogen van Cameron (Ali), een liefhebbende echtgenoot en vader bij wie een terminale ziekte is vastgesteld. Hij krijgt door zijn arts (Close) een alternatieve oplossing aangeboden om zijn familie van verdriet te beschermen. Terwijl Cam worstelt met het al dan niet veranderen van het lot van zijn familie, leert hij meer over het leven en de liefde dan hij ooit had gedacht. Swan Song onderzoekt hoe ver we zullen gaan en hoeveel we bereid zijn op te offeren, om een ​​gelukkiger leven te maken voor de mensen van wie we houden.

Swan Song is geschreven en geregisseerd door Academy Award-winnende filmmaker Benjamin Cleary (Stutterer). De film heeft rollen voor Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Glenn Close (The Wife), Awkwafina (The Farewell), Naomie Harris (Skyfall, Moonlight) en Adam Beach (Smoke Signals).

Swan Song is een coproductie tussen Anonymous Content en Concordia Studio. Producenten zijn Adam Shulman en Jacob Perlin voor anonieme inhoud; Jonathan King voor Concordia Studio; Rebecca Bourke; en Mahershala Ali en Mimi Valdés voor Know Wonder.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter