Trailer voor Apple’s The Morning Show

Nu Apple TV Plus dit najaar wordt gelanceerd, heeft de komende streamingdienst de eerste teaser vrijgegeven voor The Morning Show, een achter de schermen dramaserie over het leven voor (en achter) de camera’s van een populaire ochtend talkshow. In de hoofdrollen zien we Steve Carell, Jennifer Aniston en Reese Witherspoon. Je kunt de teaser hieronder bekijken.

The Morning Show

Het project volgt het leven van de mensen die voor het ochtendgloren wakker worden en de ochtend talkshows op tv brengen. Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

The Morning Show heeft rollen voor Steve Carell (Beautiful Boy, Welcome to Marwen), Jennifer Aniston (Murder Mystery), Reese Witherspoon (Big Little Lies), Billy Crudup, Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror), Nestor Carbonell (The Dark Knight) en Mark Duplass (Big Mouth).

De serie is geïnspireerd op Brian Stelter’s boek Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV en is gemaakt door Michael Ellenberg (The Leftovers) met Kerry Ehrin als schrijver van de serie. De reeks zal bestaan uit 10 afleveringen.

The Morning Show gaat dit najaar in première, samen met de lancering van Apple TV Plus. Deze streamingdienst van Apple lanceert ook in Nederland. Of wij ook meteen naar The Morning Show kunnen kijken, is nog niet bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter