Trailer voor Arrow seizoen 8

The CW heeft de trailer vrijgegeven voor Arrow seizoen 8. Deze kun je hieronder bekijken. Het laatste seizoen van de superheldenserie gaat op 15 oktober 2019 van start.

Arrow seizoen 8

Na de komst van The Monitor verliet Oliver Queen zijn huis, zijn familie en zijn team om zijn meest uitdagende strijd tot nu toe aan te gaan, wetende dat de kosten zijn leven zouden kunnen zijn. Maar deze keer is het niet alleen zijn stad die hij wil beschermen, het is het hele multiversum. Olivers zoektocht zal hem op een reis sturen waarin hij wordt gedwongen om de ultieme vraag onder ogen te zien: wat zijn de werkelijke kosten om een held te zijn?

Arrow was een game-changer voor The CW en luidde een nieuw tijdperk van DC superhelden in. Zonder Arrow zouden we misschien nooit The Flash, DC’s Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning of Batwoman gehad hebben.

Arrow heeft hoofdrollen voor Stephen Amell als Oliver Queen, David Ramsey als John Diggle, Emily Bett Rickards als Felicity Smoak, Katie Cassidy als Laurel/Black Siren, Rick Gonzalez als Rene Ramirez/Wild Dog, Juliana Harkavy als Dinah Drake/Black Canary.  Charlie Barnett (Russian Doll) voegt zich bij de cast als Diggle Jr. en Emily Bett Rickards als Felicity Smoak.

De reeks is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Wendy Mericle en Sarah Schechter. Arrow wordt geproduceerd door Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television.

Arrow seizoen 8 is vanaf 15 oktober 2019 te zien.