Trailer voor Banshees of Inisherin met Brendan Gleeson & Colin Farrell

Searchlight Pictures heeft een officiële trailer vrijgegeven voor Banshees of Inisherin, het aankomende drama met Emmy-winnaar Brendan Gleeson en Golden Globe-winnaar Colin Farrell. De film moet op 21 oktober in de bioscoop verschijnen.

De film markeert de nieuwste samenwerking tussen de bekroonde acteurs, die eerder samen speelden in de donkere misdaadkomedie In Bruges uit 2008. In de aankomende film worden ze ook herenigd met regisseur Martin McDonagh.

De trailer van Banshees of Inisherin, die je hieronder kunt bekijken, bevat Farrell’s Pádraic, die geschokt en verward is wanneer zijn beste vriend Colm hem plotseling de koude schouder geeft. Het toont alle manieren waarop hij zijn vriendschap met Colm zal proberen te herstellen.

Banshees of Inisherin 

De film speelt zich af op een afgelegen eiland voor de westkust van Ierland en volgt levenslange vrienden Pádraic en Colm, die zich in een impasse bevinden wanneer Colm onverwacht een einde maakt aan hun vriendschap. Een verbijsterde Pádraic, geholpen door zijn zus Siobhán en de gekwelde jonge eilandbewoner Dominic, probeert de relatie te herstellen en weigert nee als antwoord te accepteren. Maar de herhaalde pogingen van Pádraic versterken alleen maar de vastberadenheid van zijn voormalige vriend en wanneer Colm een ​​wanhopig ultimatum stelt, escaleren de gebeurtenissen snel, met schokkende gevolgen.

The Banshees of Inisherin is geschreven en geregisseerd door Oscarwinnaar Martin McDonagh, die vooral bekend is van het regisseren van Seven Psychopaths en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

De hoofdrollen worden gespeeld door Brendan Gleeson (Harry Potter-films), Colin Farrell (The Batman), Barry Keoghan (Eternals) en Kerry Condon (Better Call Saul).

The Banshees of Inisherin wordt geproduceerd door McDonagh, Peter Czernin en Graham Broadbent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter