Trailer voor Batwoman seizoen 3

The CW heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Batwoman seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. De serie keert terug op woensdag 13 oktober. De trailer van Batwoman seizoen 3 toont ook de komst van klassieke Batman-schurken, waaronder Mad Hatter, Killer Croc en meer. Het geeft ons ook onze eerste blik op Victoria Cartagena’s nieuwe versie van Renee Montoya.

Batwoman seizoen 3

Batwoman wordt momenteel geleid door Javicia Leslie als Ryan Wilder, degene die de mantel van de Scarlet Knight van Kate Kane op zich nam. Seizoen 2 zag ook het debuut van Wallis Day (Krypton) als de nieuwe Kate Kane na de verrassende exit van Ruby Rose.

In de serie zijn er ook rollen voor Rachel Skarsten als Alice, Meagan Tandy als Sophie, Nicole Kang als Mary Hamilton en Camrus Johnson als Luke Fox/Batwing. Seizoen 3 ziet ook de komst van nieuwe personages, waaronder Bridget Regan als Pamela Isley/Poison Ivy, Robin Givens als Jada Jet, Nick Creegan als Marquis Jet en Victoria Cartagena als Renee Montoya.

The CW’s Batwoman is geschreven door Caroline Dries op basis van de DC-personages. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair voor haar gedachten, gaat Kate Kane (Ruby Rose) als Batwoman de straten van Gotham op, een lesbische en hoogopgeleide straatvechtster die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad uit de weg te ruimen. Maar noem haar nog geen held. In een stad die wanhopig op zoek is naar een redder, moet Kate haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roep om het Gotham-symbool van hoop te zijn kan omhelzen.

Batwoman seizoen 3 gaat op 13 oktober van start op The CW.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter