Trailer voor BBC drama serie Marriage met Sean Bean & Nicola Walker

BBC heeft een trailer vrijgegeven voor de serie Marriage, het aanstaande romantische komedie-drama met Sean Bean en Nicola Walker in de hoofdrol als een getrouwd stel dat op het punt staat hun 30-jarig huwelijk te vieren. De serie moet op zondag 14 augustus 2022 verschijnen. Bekijk de video hieronder.

BBC serie Marriage

Het getrouwde stel Ian en Emma onderhandelen over de ups en downs van hun 30-jarig huwelijk. We zien ze omgaan met de onzekerheden, de dubbelzinnigheden, de hoop en de angsten die deel uitmaken van alle huwelijken, terwijl we de risico’s en de geschenken van een langdurige intieme relatie zien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sean Bean als Ian, Nicola Walker als Emma, ​​James Bolam als Gerry, Henry Lloyd-Hughes als Jamie en Chantelle Alle als Jessica.

Marriage is gecreëerd, geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Stefan Golaszewski via zijn The Money Men-banner. De serie is uitvoerend geproduceerd door Tommy Bulfin, Beth Willis, George Faber en Richard Laxton, met Lyndsay Robinson als producer.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter