Trailer voor de moderne reboot Bel-Air

Peacock heeft de volledige trailer uitgebracht voor Bel-Air, de aanstaande moderne reboot van de klassieke sitcom uit de jaren 90 met Will Smith. In de nieuwe reeks wordt de hoofdrol gespeeld door Jabari Banks. Zondag 13 februari verschijnen de eerste drie afleveringen. Na het debuut zullen wekelijks nieuwe afleveringen worden gestreamd. De Bel-Air trailer, die je hieronder kunt bekijken, geeft ons een eerste blik op de nieuwe versie van het bekende uitgangspunt dat meer diepte toevoegt aan de reden waarom Will gedwongen werd West Philadelphia te verlaten.

Bel-Air trailer

Bel-Air trailer

De serie Bel-Air wordt beschreven als “een dramatische kijk op de NBC-komedie”, die gaat over een slimme jongen uit Philadelphia die naar zijn oom en tante in de upper-class buurt Bel-Air in Los Angeles verhuist. De nieuwe serie wordt geregisseerd, mede-uitvoerend geproduceerd en geschreven door Cooper naast Chris Collins (The Man in the High Castle, The Wire), die ook zal dienen als uitvoerend producent en showrunner van het project.

Bel-Air speelt zich af in het hedendaagse Amerika en leunt op het oorspronkelijke uitgangspunt van de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren 90: Wills gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de herenhuizen van Bel-Air. Met een vernieuwde visie zal Bel-Air dieper ingaan op de inherente conflicten, emoties en vooroordelen die onmogelijk volledig konden worden onderzocht in een sitcom-format.

Nieuwkomer Jabari Banks is gecast voor de hoofdrol van Will. Cassandra Freeman (The Enemy Within, Atlanta) speelt Vivian Banks; Olly Sholotan (Run Hide Fight, Evolution of Nate Gibson) speelt Carlton Banks; Coco Jones (Let it Shine, Vampires vs. The Bronx) is Hilary Banks; Akira Akbar (We Can Be Heroes, Captain Marvel) is Ashley Banks; Jimmy Akingbola (Most Dangerous Game, In The Long Run) is Geoffrey; Jordan L. Jones (Rel, Snowfall) is DJ “Jazz” Jeff; en Simone Joy Jones (The Chair, What If) is Lisa.

Bel-Air verschijnt 13 februari 2022 op Peacock.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter